Katja´s

”Se oli odottamaton hetki, kun tajusin tilaisuuteni tulleen. Tyhjä koti, hetki aikaa yksin ja piano edessäni. Sormeni vain soittivat enkä ymmärtänyt miten ja miksi. Sieluni avautui säveltämiselle. ”

Olen julkaissut kaksi albumia After All (2018) ja Time Flies (2019) ja ne löytyvät sekä Spotifysta että cd-levyinä. Ensimmäinen You in Me -demolevyni (2917) löytyy SoundCloudista. Lisäksi kappaleeni I Love You Until The End Of Time on mukana Mitä Suomi Tanssii 2019 -kokoelmalevyllä.

Levymyynti: 
Sisustusmyymälä Turkoosi
Koskikatu 1, 80100 Joensuu

Voit tilata levyjä myös minulta:
katjaspiano@gmail.com.
After All 15e/ Time Flies 20e + postituskulut.

Albumin kansi (Instagramista)

Kuva ja grafiikka: Jyri Keronen.

Molemmat levyni olen äänittänyt akustisilla pianoilla samalla periaatteella: soitin lähes kaikki sävellykset yhteen soittoon ilman, että äänitystä katkaistiin välissä. After All-levy on äänitetty Joensuun Pakkahuoneella ja Time Flies-levyni kotonani omalla rakkaalla pianollani.

Levyn_kansi_spotify
Kuva: Karoliina Kolehmainen

”Olen keskellä kahta järveä, päällä harjun, joka vedet halkoo. Molemmat vesistöt ovat ainutlaatuisia omilla tavoillaan. Siinä ne ovat olleet olemassa aikakausista toisiin. Vain ympäristö ja ihmiset sen äärellä ovat muuttuneet ja vaihtuneet. Vai ovatko? On merkillistä katsoa kahta muuttumatonta. Kun kaikki muuttuu.”
___________________________________________________________________________________________

Katja´s / I Love You Until The End Of Time
Mitä Suomi Tanssii 2019 Kokoelma

640946
Saatavilla: Levykauppa Äx