Reiki elämänvoima -energiahoidot

Kaipaatko henkisiä asioita, etsitkö itseäsi? 

Reikihoidon avulla autan sinua palauttamaan oman Elämänvoimasi.
Olen mukana matkassasi henkisen kasvun tiellä. 

Reiki

Reiki on aikojen saatossa kauan käytetty vanha hoitomuoto, joka palauttaa ihmisen oman elämänvoiman kehon ja mielen tasolla.

Reiki on rentouttavaa ja se tehostaa ihmisen omaa puolustusjärjestelmää. Reikihoito nostaa värähtelyämme puhdistaen energioitamme, jolloin pääsemme parempaan yhteyteen korkean minämme, sisäisen viisautemme ja sielumme kanssa.

Reikistä alkaa ennen kaikkea muutos parempaan. Reikin kautta löytää itselle oikeat asiat elämään ja se vahvistaa päätösten tekemistä.

Reikin vaikutus on yksilöllistä. Sen parantava voima menee sinne, minne sen kyseisellä hetkellä kuuluu mennä. Reiki on lempeä ja suvaitsevainen hoitomuoto ja se sopii kaikille. Reikienergia välittyy hoitajan käsien kautta.ELÄMÄNVOIMA -reikienergiahoito

Reikihoidossa asiakas on yleensä pitkällään pehmeällä alustalla. Hoitajana käteni ovat joko hoidettavan kohdan päällä lempeästi tai jopa metrinkin etäisyydellä. Kädet ohjautuvat intuitiivisesti oikeille paikoille. Hoidon aikana asiakkaalle nousee usein mieleen asioita, joita käymme yhdessä läpi. Myös hoitajana minulle voi nousta esiin kanavoituna energiana esille tuotavia asioita.

Reikiä voi tehdä myös niin kutsuttuna tuolihoitona, jolloin hoidon kesto on yleensä lyhyempi. Pääsääntöisesti kokonaisvaltainen reikihoito on pituudeltaan noin 60min- 75min.


HINNAT

ELÄMÄNVOIMA 30min / 25e
ELÄMÄNVOIMA 60 – 75min / 50eTervetuloa henkiselle matkalle omaan itseesi!


Varaa aika energiahoitoon tästä!


ASIAKASKOKEMUKSIA

Tulin Katjan hoitoon ystävän suosituksesta. Katja on ihanan aito ihminen, joka kohtaa ihmisen lämmöllä. Tulin reikiin vähän uuvahtaneena elämän risteyskohdassa. Toisen hoitokerran jälkeen energiatasot alkoivat nousta nopeasti ja ovat ylhäällä sen jälkeen pysyneetkin! Hoidon aikana Katja kanavoi viestejä, jotka koin rohkaisevina ja lohduttavina. Iso suositus Katjalle, tulen toistekin!
– Lilli –


” Juuri tänään älä ole vihainen, älä huolehdi, ole nöyrä, ole rehellinen, ole myötätuntoinen itseäsi ja muita kohtaan ”

Mikae Usui