Säveltunnit

Haluatko oppia soittamaan pianoa tai kitaraa?
Haaveiletko soittamisesta, musiikista elämässäsi?
Onko lapsellasi erityistarpeita ja hän haluaisi musisoida?


Autan sinua oppimaan sinulle sopivalla tavalla ja sinun tarpeistasi lähtien. 

Löydän musiikin sisältäsi!
Säveltunneilla musisoidaan asiakkaan omista toiveista lähtien niin kappalevalintoihin kuin oppimistyyleihin ja oppimisen tahtiin liittyen.

Säveltunnit ovat voimaantumisen ja musiikin riemun löytämistä ja ylläpitämistä YHDESSÄ! Säveltunnit ovat samalla matka itseesi!

Säveltunnit voivat sisältää soitonopetusta pianolle ja akustiselle kitaralle TAI yhteismusisointia esimerkiksi omien kappaleiden tekemisen merkeissä.

Voin auttaa sinua myös säestämään itseäsi niin pianolla kuin kitaralla.HINNAT

SÄVELTUNTI  30min / 25e / 10 kertaa 225e
SÄVELTUNTI 
45min / 35e / 10 kertaa 315e
SÄVELTUNTI 
60min / 45e / 10 kertaa 405e

(sis. alv 24%)

VARAA AIKA SÄVELTUNNEILLE!

ASIAKASKOKEMUKSIA

”Hakeuduin alun perin vain kokeilemaan Säveltunteja, koska se siinä hetkessä tuntui hyvältä. Oon kuitenkin jatkanut käymistä tosi pitkään jo, koska sinusta on tullut minulle jo jonkinlainen musiikkimentori! Tykkään sinun palveluissa siis erityisesti siitä, että se ei ole vain palvelu, jonka joku tuntematon tekee, vaan siinä tuntuu kuin ystävä auttaisi.”
– Nuori 17v. –


”Lapsemme tuntui nauttivan säveltuokioista ja ne oli rakennettu hänen ehdoillaan. Hyvää oli myös se, että läksyjä ei tullut, sillä lapsemme ei olisi halunnut käydä sellaisilla tunneilla, joista olisi tullut soittoläksyä. Miellän, että tuokioilla liikuttiin soittotuntien ja terapian välimaastossa. Minusta ne tukivat myönteistä minäkuvaa. Kiitos siis sinulle. Olet tosi taitava!”
– 9v. lapsen vanhempi –